Polimetilamina PMTA

Înlocuitor al alcoolului industrial

O substanță nouă ce poate revoluționa numeroase industrii, înlocuind etanolul, metanolul și alcoolul izopropilic.

Ce este

Polimetilamina PMTA

Polimetilamina, prescurtată PMTA, este o substanță inventată și brevetată la nivel internațional, rezultată în urma reacției chimice între mai multe tipuri de alcooli. Agentul activ polimetilaminic PMTA este un produs nepericulos, obținut în urma unui proces complex de polimerizare.Este un polimer cu numeroase proprietăți benefice într-o gamă variată de industrii precum: industria chimică, extracției de gaze, auto (aditivi pentru combustibili), lacuri, vopseluri, cerneluri flexografice, medicină și farmaceutică.

 

Polimetilamina are capacitatea de a înlocui alcoolul etilic din compoziția unui număr mare de produse, cu excepție cele destinate consumului uman, în special în contextul actual, dată fiind criza etanolului pe piața mondială.

Domeniile cele mai populare în care PMTA poate avea întrebuințare ca înlocuitor al alcoolului etilic, metilic și izopropilic sunt:

  • producția de lichide pentru degivrare și curățarea parbrizelor (industria auto);
  • producția detergenților și spumelor auto;
  • aditivi pentru combustibili (benzină) în industria auto;
  • producția dezinfectanților (industria chimică);
  • producția solvenților pentru cerneluri flexografice, lacuri și vopseluri.

Unul din cele mai importante aspecte ale acestei invenții consta în faptul că PMTA este un produs nepericulos și neiritant, lipsit de efecte toxice pentru organismul uman. Substanța este un surfactant. De asemenea, are proprietatea de a nu îngheța la temperaturi foarte scăzute, de până la -98 grade Celsius.

La baza polimetilaminei există și un brevet de invenție internațional.

PRODUSE pe bază de pmta

Vă invităm să descoperiți gama de produse dezvoltate de Chemfactory pe bază de polimetilamină PMTA, precum și mai multe detalii despre industriile ce pot fi revoluționate de acest produs inovator, bazat pe o formulă unică.

Biocombustibil

Mai multe

Polimetilamina-M

Derivat al Polimetilaminei PMTA, netoxic și neiritant. Un bun agent de curățare și înlocuitor al alcoolilor din producerea lichidelor de spălare și degivrare parbrize.

Mai multe

Soluții degivrare

Polimetilamină PMTA, substanță de bază în producerea soluțiilor de degivrare. Rezultatul? Produse biodegradabile, netoxice, cu calități superioare de curățare și dezghețare.

Mai multe

Solventi ( cerneluri flexografice )

Înlocuim alcoolii din solvenții utilizați în producerea cernelurilor flexografice, cernelurilor care folosesc tehnologia offset, degresarea pieselor auto după fabricare și a plăcilor PCB.

Mai multe

Dezinfectanți ( 2-Amino Polimer)

Am dezvoltat 2-Amino-Polimer, substitutul etanolului din producerea dezinfectanților, cu proprietăți antiseptice superioare. Comandă substanțe pentru dezinfectanți.

Mai multe

Detergenți industriali

Polimetilamina PMTA poate fi folosită ca surfactant în obținerea detergenților industriali, spumelor active, săpunurilor, agenților de spumare, agenților de umectare ș.a.

Mai multe

BlueNOX

Aditivul pentru combustibili BlueNOX reduce spre zero emisiile de carbon în urma arderii și curăță motorul, fiind anti-coroziv. Crește cifra octanică a benzinelor auto.

Mai multe