Laborator dezvoltare

Substanțe chimice nepericuloase

Chemfactory este o companie de cercetare și dezvoltare în domeniul chimiei verzi care deține laborator propriu. Suntem o echipă de ingineri chimiști și doctori care am fost uniți de un scop comun: acela de a implementa proiecte și idei prietenoase cu mediul înconjurător și cu omul. Deși brandul Chemfactory este relativ nou pe piață, experiența noastră anterioară cuprinde mulți ani dedicați studiului, dezvoltării și testării produselor și substanțelor chimice.

 

Deținem brevete și patente de invenție internaționale, fiind recunoscuți pentru invenția Polimetilaminei PMTA, un polimer rezultat în urma reacției chimice între mai multe tipuri de alcooli.

ATOM

Prin produsele noastre

Revoluționăm industrii

Agentul activ polimetilaminic PMTA este un produs nepericulos, obținut în urma unui proces complex de polimerizare și deține numeroase proprietăți benefice, având capacitatea de a înlocui orice tip de alcool destinat uzului industrial. De aceea, la Chemfactory, am dezvoltat o serie de produse pe bază de PMTA care eficientizează industriile prin reducerea costurilor de producție și utilizare, respectiv reducerea la zero a nivelului de toxicitate al substanțelor folosite.

Industria chimică

Industria extracției de gaze

Lichide de curățare parbriz și spume auto

Lacuri și vopseluri

Cerneluri flexografice

Dezinfectanți și degivranți

De ce Chemfactory

Susținem chimia verde

Chemfactory deține laborator propriu de cercetare și dezvoltare în Republica Moldova, dotat cu utilaje și tehnologii de ultimă generație. Utilizăm reactoare chimice și aparatură modernă pentru a studia, dezvolta și testa produse rezultate ale chimiei verzi, biodegradabile, netoxice și prietenoase cu mediul.

 

Echipa noastră de ingineri și doctori în chimie deține brevete și patente de invenție internaționale. Avem colaborări cu institute de cercetare și laboratoare din țări precum Marea Britanie, Germania, România, Bulgaria, SUA, Ucraina și Rusia. Misiunea noastră este de a revoluția piața prin susținerea evoluției industriei chimice verzi cu produse noi, ecologice și unice în lume, care respectă normele de siguranță pentru populație și mediul înconjurător.

 

Vă invităm să accesați acest link pentru a vedea detalii referitoare la patentul nostru de invenție al Polimetilaminei PMTA.
Pentru mai multe detalii referitoare la activitatea noastră de cercetare și dezvoltare, vă invităm să ne contactați

Brevet Internațional

Echipa celor mai buni specialiști ai noștri a reușit să breveteze o mulțime de dezvoltări unice, iar polimetilamina are un loc special printre ele. Puteți verifica brevetul nostru pentru această substanță chimică unică făcând clic pe linkul de mai jos.

Misiunea noastră este să revoluționăm piața prin sprijinirea și dezvoltarea industriei chimiei verzi și pentru a aduce pe piață produsul nostru original care corespunde chiar și celor mai înalte standarde de mediu.